Przepis na Szpinakowe naleśniki z łososiem

Składniki na szpinakowe naleśniki z łososiem:

  • Ok 3 szklanki mleka
  • 1 – 2 łyżki śmietany
  • Sól
  • Ok 320 gram sera
  • 1,5 szklanki mąki
  • Sól
  • 2 duże jajka
  • Ok 180 gram wędzonego łososia
  • 0,5 łyżeczki proszku do pieczenia,
  • Pęczek szczypiorku,
  • 1 litrowa miseczka świeżych liści szpinaku
  • 1 główka zielonej sałaty
  • białego

szpinakowe naleśniki z łososiem Jak przygotować

Zobacz również: inny przepis

Naleśniki z łososiem i szpinakiem W misce połącz jajko ze szpinakiem. NALEŚNIKI: Szpinak należy osuszyć i umyć. Suszone przełożyć do miski. Od tego momentu dodaj do niego jedno jajko.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *