Przepis na PIKNIKOWE BABECZKI SZPINAKOWE Z SZYNKĄ I FETĄ

Mini przekąski świetnie sprawdzają się na piknikach czy spotkaniach przy grillu;polecam moje wytrawne szpinakowe babeczki z dodatkami ;smakują na ciepło jak i na zimno;

Składniki na babeczki szpinakowe:

  • 2 łyżki mąki
  • 3 jajka
  • 20 dag szpinaku rozdrobnionego
  • szczypta soli
  • pieprz
  • 3 plasterki szynki
  • Składniki na ok 10 szt:
  • 8 dag sera żółtego
  • 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 2 plastry sera feta
  • 1 ząbek czosnku

babeczki szpinakowe Jak zrobić:

Zobacz również: inna receptura


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *