Przepis na Pączki angielskie

Składniki na pączki angielskie:

  • 0,5 kostki margaryny
  • cukier puder
  • 3 jajka
  • kostka twarogu
  • łyżeczka octu
  • 0,5 szklanki cukru
  • olej
  • łyżeczka sody oczyszczonej
  • łyżeczka cukru pudru
  • 2,5 szklanki mąki

pączki angielskie Jak zrobić:

Zobacz również: inny ciekawy przepis

Pączki zrobione z cukru, margaryny i mąki (zmieszanej z proszkiem do pieczenia); Obejmuje jajka i twaróg; Przed dodaniem popu i octu pod koniec, zmiksuj wszystko ręcznie; Pokrój połączenie na pączki z otworem w środku, uzupełniając je na grubość 1 cm; Do tego używam kieliszka i szklanki; Włóż pączki do garnka rozgrzanego olejem i smaż na złoty kolor z obu stron. Przełożyć na ręcznik papierowy, oprószyć cukrem pudrem i docenić!


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *