Składniki na pączki angielskie:
- 0,5 kostki margaryny
- cukier puder
- 3 jajka
- kostka twarogu
- łyżeczka octu
- 0,5 szklanki cukru
- olej
- łyżeczka sody oczyszczonej
- łyżeczka cukru pudru
- 2,5 szklanki mąki
pączki angielskie Jak zrobić:
Zobacz również: inny ciekawy przepis
Pączki zrobione z cukru, margaryny i mąki (zmieszanej z proszkiem do pieczenia); Obejmuje jajka i twaróg; Przed dodaniem popu i octu pod koniec, zmiksuj wszystko ręcznie; Pokrój połączenie na pączki z otworem w środku, uzupełniając je na grubość 1 cm; Do tego używam kieliszka i szklanki; Włóż pączki do garnka rozgrzanego olejem i smaż na złoty kolor z obu stron. Przełożyć na ręcznik papierowy, oprószyć cukrem pudrem i docenić!
Dodaj komentarz