Przepis na Naleśniki z kiszoną kapustą 3

Składniki na naleśniki z kiszoną kapustą:

  • sól
  • 1 łyżka gęstej śmietany
  • 150 g białego
  • olej
  • 2 średnie cebule
  • 1 łyżka masła
  • pieprz
  • sera
  • 10 naleśników
  • 1/2 łyżeczki pieprzu
  • 700 g kiszonej kapusty

naleśniki z kiszoną kapustą Jak przygotować

Zobacz koniecznie: inny przepis

Placki z kiszonej kapusty: 3 Cebulę pokroić i podsmażyć na maśle i oleju. Drobno posiekaj kapustę, podsmaż na odrobinie oleju, aż zacznie się palić, a następnie połącz kapustę z cebulą. Ciepłe bułeczki zawijamy po uprzednim rozłożeniu na nich farszu. Umieść na nich trochę tłuszczu w naczyniu żaroodpornym. Twarożek, śmietana, mieszanka ziołowo-pieprzowa i sól Tym posmarować naleśniki, podobnie posmarować. Pieczemy 25 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *