Składniki na naleśniki z kapustą kiszoną:
- 1/2 łyżeczki soli . 30 dag kapusty kiszonej
- olej do smażenia
- pieprz
- 2 ząbki czosnku
- 30 dag pieczarek
- 1 i 1/2 szklanki mleka
- ostra papryka . Panierka: mąka
- wegeta
- 2 jajka
- cebula
- 15 dag mąki
- jajko
- 10 dag boczku wędzonego
- bułka tarta
naleśniki z kapustą kiszoną Przygotowanie:
Zobacz koniecznie: kruche ciasteczka wielkanocne
30 min • Segment 360 kcal • Przepis na 8 bitów 2 dla gracza zmiksować i odstawić na 1/4 z 60 minut. W garnku z wrzącą wodą gotuj kapustę kiszoną przez dziesięć minut. 3 Przed dodaniem pokrojonych pieczarek podsmażyć na oleju pokrojony w kostkę boczek i cebulę. Połącz i smaż przez kilka minut. Doprawiamy, dodajemy pokrojoną kiszoną kapustę i razem podsmażamy. 4 Z ciasta uformować cienkie naleśniki. Rozłóż łyżkę nadzienia na części każdego ciepłego ciasta. 5 Placki panieruję w bułce tartej, jajku i mące jak kotlety po ułożeniu na nich trójkątów. Przygotowuję gorące krokiety, smażąc je. 6 Rada Magdy: Do biszkoptu można dodać kilka drobno posiekanych orzechów pekan. 7 &strong;Magda Imieliska z Kozy&strong;Źródło: Życie i kobiety
Dodaj komentarz