Przepis na Naleśniki z farszem meksykańskim

Składniki na naleśniki z farszem meksykańskim:

  • 1 puszka czerwonej fasoli
  • przyprawy: po łyżeczce papryki słodkiej i ostrej (lub chilli), sól
  • 1 cebula
  • 0,5 kg mięsa mielonego
  • 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego
  • gotowe naleśniki z ulubionego przepisu
  • 150 g startego sera

naleśniki z farszem meksykańskim Jak przygotować:

Zobacz także: inna ciekawa receptura

nadziewane naleśniki z meksykańską taryfą. Po pokrojeniu i obraniu cebuli, smaż ją na oleju przez 8 do 10 minut przed dodaniem mięsa mielonego i mieszaniem przez większość czasu. Wymieszaj patyczek pomidorowy i dowolne smaki, które lubisz. Po dwóch minutach dodać starty ser oraz lekko opłukaną i odsączoną fasolę. Wyłącz ogrzewanie. Załóż swoje klapki i zwiń. Podawaj pomidory lub posiekany czosnek.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *