Składniki na najszybsze babeczki:
- 115 gr. cukru pudru
- cytryny
- skórka z jednej cytryny
- 1 cytryna
- 6 łyżek mleka
- 180 gr. cukru
- 1 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
- 120 gr. masła
- Krem:
- 2 duże jajka
- 180 gr. mąki
- 150 gr. serka „Philadelphia„ (koniecznie użyjcie tego sprzedawanego w papierku , a nie w pudełeczkach.Ten w pudełeczkach jest rzadszy i przez to krem będzie za rzadki)
- 75 gr. masła
- Babeczki
najszybsze babeczki Jak zrobić:
Zobacz również: inny ciekawy przepis
Szybko poruszające się babeczki z wielkim sercem. Babeczki: Piekarnik powinien być gotowy, gdy ma 180 stopni. Włóż wszystkie włożone ozdoby do foremek na muffiny (do 3/4 wysokości) i mieszaj do uzyskania gładkości przez około dwie do trzech minut. Przygotuj się na około 20 minut. Wszystkie części kremu łączą się w jedną całość. Umieść babeczki w rękawie ulepszającym i wstaw do lodówki na około pół godziny przed ich zapaleniem. a także Heartfelt Variation: Jedna trzecia ciasta powinna być oddzielona od reszty. Dodaj czerwony ton (najlepiej w żelu) na izolowaną część. U mnie podgrzej czerwoną mieszankę do poziomu jednego centymetra w małej formie. keksówka. Piec przez około dziesięć minut w temperaturze 180 stopni. Wyjmij z opiekacza i pozostaw do ostygnięcia (ciasto wyjęłam z formy, schłodziłam, a następnie krótko zamroziłam). Z zimnego ciasta można zrobić serduszka. Foremki do muffinek napełnij sercami. Trzymamy serca w jednej ręce, a drugą wykorzystujemy do wypełnienia foremek szorstką, nudną mieszanką. Nie wypełniaj foremek do samej góry; zamiast tego wypełnij je do około 3/4 poziomu, ponieważ kombinacja nieznacznie wzrośnie. Pieczemy około dwóch godzin. Dekorujemy po odstawieniu do ostygnięcia. Uwaga! Pamiętajcie, jak zostały ułożone serca, aby po przecięciu nie zobaczyć oczekiwanego kształtu! Inspiracja: www.madewithloveby.me
Dodaj komentarz