Przepis na Muffinki z borówkami i czekoladą

Składniki na muffinki z borówkami i czekoladą:

  • 10 dag cukru
  • aromat migdałowy
  • 1 szkl borówki
  • 1/2 szkl cukru pudru
  • płatki migdałowe
  • Dodatkowo
  • 50 ml śmietany
  • 100 ml oleju
  • 2,5 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 3 jajka
  • 1 szkl mleka
  • 5-10 dag czekolady deserowej
  • 1,5 szkl mąki
  • 2 łyżki cukru z wanilią
  • 1 łyżka soku z cytryny

muffinki z borówkami i czekoladą Jak zrobić:

Zobacz koniecznie: inna receptura

Czekoladowo-jagodowe muffinki dopełniają całość suchych mocowań. Połącz mąkę, cukier, cukier waniliowy i proszek do pieczenia w jednej misce.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *