Przepis na Muffinki mięsne z jajkiem

Składniki na muffinki mięsne:

  • 2 łyżki masła
  • 8 jaj
  • 30 dag. mielonego mięsa drobiowego
  • 30 dag. mielonego mięsa wieprzowego
  • 1 jajo
  • 4 łyżki słodkiej śmietany
  • 1/2 białej cebuli
  • przepiórczych
  • sól
  • kurze
  • 5 dag parmezanu

muffinki mięsne Przygotowanie

Zobacz również: inna ciekawa recepturka

Biszkopty z jajkiem i mięsem Etap 1: Po opuszczeniu do zimnej wody jaja przepiórcze na twardo trzeba obrać. 4-5 minut, następnie wyjąć muszle i zalać zimną wodą.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *