Składniki na muffinki jaglane:
- 5 jajek
- 1 czerwona cebula
- ok. 200 g kiełbasy drobiowej
- 1/2 kostki rosołowej
- papryka
- 3/4 szklanki kaszy
- sól
- ok. 200 g marchewki z groszkiem (mrożonej)
- natka pietruszki
- 100 g sera
- 2 szklanki wody
- jaglanej
- olej do smażenia
muffinki jaglane Jak zrobić:
A może spodoba Ci się także: inna receptura
Herbatniki na bazie kaszy jaglanej Etap 1: Na patelni podsmażyć cebulę i frankfurterkę. Cebulę należy obrać, pokroić w trójwymiarowe kwadraty i usmażyć na gorącym oleju, aż będzie klarowna. Kiełbasę przed usmażeniem z cebulą, marchewką i groszkiem należy obrać i pokroić w kostkę. Wyeliminuj warzywa z intensywności i pozwól im ostygnąć.
Dodaj komentarz