Przepis na Gofry z mąki żytniej pełnoziarnistej

Chrupiące i rumiane gofry z mąki żytnie razowej

Składniki na gofry z mąki żytniej:

  • szczypta soli
  • płaska łyżeczka proszku do pieczenia
  • mleko lub woda 1 szklanka
  • mąka żytnia razowa przesiana 1 szklanka

gofry z mąki żytniej Przygotowanie:

Zobacz także: inny ciekawy przepis

Korzystając z podanych ozdób, ułóż gęstą kombinację. Rozwiodłem się; Możesz potrzebować więcej płynu. patrząc na to przez szklankę, ale odtwarzacz był bardzo gęsty, więc dodałem 50 mililitrów wody. Można również dodać jedno roztrzepane jajko. Dodałam gotowane orzechy włoskie, gęsty jogurt i miód gryczany.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *