Przepis na Gofry bez glutenu, cukru i mleka

Czy można stworzyć gofry będąc na diecie bez mleka, cukru i glutenu? Oczywiście, wystarczy tylko trochę fantazji. Oto wersja zdrowa i wartościowa, idealna na śniadanie lub deser.

Składniki na gofry bez glutenu:

  • 1 1/3 szklanka
  • 3 łyżka
  • mąka jaglana
  • 1 szklanka
  • olej kokosowy do smarowania gofrownicy
  • 1 łyżka
  • 1/2 łyżeczka
  • mąka ryżowa
  • 2 łyżka
  • 1 łyżeczka
  • 2 szt.
  • jajka
  • stewia
  • soda
  • amarantus ekspandowany
  • woda gazowana

gofry bez glutenu Jak przygotować:

A może spodoba Ci się także: inny ciekawy przepis


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *