Składniki na czekoladowe naleśniki z mascarpone:
- kakao
- jajko
- olej – ok. 1/4 szkl
- ( 4 szt )
- laska wanilii
- NADZIENIE :
- cukier puder – 3 łyżki
- NALEŚNIKI :
- SKŁADNIKI:
- sól
- mleko
- mąka
- truskawki
- kokos + słonecznik
- mascarpone – 250 g
- proszek do pieczenia – 1 łyżeczka
czekoladowe naleśniki z mascarpone Przygotowanie:
Zobacz koniecznie: inna ciekawa receptura
Placuszki truskawkowo-czekoladowe z mascarpone Wszystko dokładnie wymieszaj. Naleśniki średniej wielkości należy podawać na ciepło. WSZYSCY: Posmaruj naleśniki mascarpone, cukrem pudrem i mieszanką wanilii. Złóż pokrojone truskawki na pół i ułóż je w kopertach. Posyp danie prażonym kokosem i słonecznikiem. Powinniśmy zjeść! Weź udział w kolacji!
Dodaj komentarz