Przepis na Babeczki z ciasta francuskiego na słono

babeczki z ciasta francuskiego na słono – lista składników:

  • pieprz
  • 5 pieczarek
  • sól
  • masło
  • oregano
  • 9 łyżeczek passaty pomidorowej
  • 36 małych plasterków salami
  • 9 oliwek
  • 1/3 czerwonej papryki
  • 1 opakowanie ciasta francuskiego
  • 3 plasterki sera
  • 1/2 cebuli

babeczki z ciasta francuskiego na słono Jak przygotować:

A może spodoba Ci się także: inny ciekawy przepis

Słone babeczki z ciasta francuskiego Krok 1: Napełnij babeczki warzywami i grzybami. Oczyszczone i umyte pokroić w trójwymiarowe kwadraty. Oczyszczoną paprykę pokroić. Cebulę po pokrojeniu podsmażamy na maśle. Smaż grzyby na średnim ogniu, aż cały płyn odparuje. Dodać paprykę i smażyć do miękkości. Dopraw solą i pieprzem. Wałkowanie ciasta jest zakończone. Wycinając otwory w szkle, możesz zrobić dziewięć kół. Przenieś kawałki gracza do naczynia do bułek wypełnionego foremkami do babeczek. Konstruujemy kubki. Do każdej miski dodaj passatę pomidorową, oregano i trochę farszu warzywno-grzybowego.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *