Jak zrobić Włoskie pączki z kremem budyniowym

włoskie pączki – lista składników:

  • 6 żółtek,
  • 275 g mąki
  • cukier waniliowy.
  • łyżka esencji waniliowej,
  • 125ml wody,
  • 275g mąki
  • 40g mąki
  • 20g świeżych drożdży
  • 1/2 łyżeczki soli
  • 70g cukru,
  • pszennej
  • pszennej
  • skórka starta z cytryny
  • 3 jajka
  • 100g stopionej margaryny
  • 125ml mleka
  • 100g cukru,
  • Krem
  • 450ml mleka
  • Ciasto

włoskie pączki Jak zrobić

Zobacz także: inna ciekawa receptura


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *