Jak zrobić serowe babeczki

serowe babeczki – lista składników:

  • polewa czekoladowa
  • babeczki – ciasto,
  • 0,5 szklanki mleko
  • 500 g mielony ser
  • 3 żółtka,
  • 100 g margaryna
  • 1 budyń,
  • 100 g cukier,

serowe babeczki Przygotowanie

Zobacz również: inny przepis

Herbatniki z cheddarem Budyń przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu, dodając porcję szklanki mleka. Następnie ubij żółtka z cukrem i stopniowo dodawaj miękką margarynę, po jednej łyżce stołowej. Dodaj cheddar i powoli wlewaj budyń, ciągle mieszając. Tym nadzieniem napełnij babeczki. Pieczemy około 20 minut w 180 stopniach. Wlać polewę czekoladową wykonaną z roztopionej czekolady.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *