Jak zrobić Naleśniki z serem żółtym i mortadelą

Składniki na naleśniki z serem żółtym:

  • sól
  • tłuszcz do smażenia
  • mąka
  • mleko
  • mortadela -250 g
  • jajka
  • ser
  • woda

naleśniki z serem żółtym Jak przygotować:

Zobacz koniecznie: inna receptura

Placuszki z serem cheddar i mortadelą CIASTO W misce ubij jajka, mąkę i szczyptę soli. Upewnij się, że mieszanina ma konsystencję kwaśnej śmietany, dodając wystarczającą ilość mleka i wody. Za pomocą robota połącz wszystko. Umieść kawałek hittera na patelni rozgrzanej olejem i usmaż gorące bułeczki na złoty kolor. Na naleśniki należy położyć plaster sera i mortadelę. Użyj gorących bułeczek do zrobienia krokietów. Przy niskiej intensywności gotuj naleśniki, aż cheddar zmięknie.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *