Jak zrobić Naleśniki z pieczarkami i serem

szybkie,tanie i sycące

naleśniki z pieczarkami i serem – lista składników:

  • mąka, 1 szklanka
  • woda mineralna, 0,5 litra
  • żółty ser, 30 dag
  • mała cebula
  • sól, łyżeczka
  • pieczarki, o,5 kg
  • mleko, 0,5 litra

naleśniki z pieczarkami i serem Jak przygotować:

Zobacz również: inna ciekawa receptura

Gorące bułeczki: w jednej misce połącz wodę mineralną, mleko, mąkę i sól, aż uzyskasz konsystencję gęstej śmietany. Jeśli mieszanina jest za mała, dodaj mąkę. Smaż, aż obie strony będą złote. 2 WYKONANIE: Przed podaniem podsmaż razem pieczarki i cebulę na odrobinie oleju i dopraw do smaku. Na każdym naleśniku ułożyć pieczarki i plasterek sera. Jeśli chcesz, możesz go zwinąć lub złożyć w trójkąt. Trzymaj się ciepło.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *