Jak zrobić Naleśniki z mascarpone i borówkami

naleśniki z mascarpone i borówkami – składniki:

  • 150 g mąka
  • pszenna
  • 2 szklanki mleka
  • olej
  • szczypta cukru
  • 1 jajko
  • serek mascarpone
  • cukier waniliowy borówki

naleśniki z mascarpone i borówkami Przygotowanie:

Zobacz również: inna receptura

Flapjacks z jagodami, mascarpone i schłodzonym mlekiem Ustaw odtwarzacz hotcake, dodając do miski jajko, mąkę i szczyptę soli. W gorącym oleju ptysie można smażyć. Następnie naleśniki należy posypać jagodami, cukrem waniliowym i serkiem mascarpone. Naleśniki podawaj od razu po usmażeniu. Miłej uczty.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *