Jak zrobić Muffinki z marchewką i kolendrą

muffinki z marchewką – składniki:

  • 2 jajka
  • 250 ml maślanki
  • olej
  • spora szczypta soli
  • słonecznikowego
  • 1 łyżka proszku do pieczenia
  • 6 łyżek oleju
  • pszennej
  • 280 g mąki
  • spora szczypta czarnego
  • 200 g marchewki (już po obraniu)
  • 3 łyżki świeżej, posiekanej kolendry
  • pieprzu

muffinki z marchewką Przygotowanie:

Zobacz koniecznie: inny przepis

Ciasteczka z marchwi i kolendry Marchewka i kolendra: Najlepsze są młode, drobno zmielone marchewki, które są słodkie. 1. Obierz, umyj i posiekaj marchewki. 2. Wysusz kolendrę, oczyść ją i drobno posiekaj.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *