Jak zrobić Muffinki pieguski z białą czekoladą

muffinki pieguski – składniki:

  • 1/2 szkl. suchego maku
  • ziemniaczanej
  • 12 papierowych papilotek na muffinki
  • 4 białka
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • 1/2 szkl.mąki pszennej
  • 1/2 szkl. cukru drobnego
  • 5 dag białej
  • czekolady
  • 10 dag masła
  • 1 op. kolorowych mini piegów – cukiereczków do dekoracji
  • 1 łyżeczka otartej skórki z cytryny
  • 1 op. niebieskiego lukru
  • 1 łyżeczka mąki
  • odrobinę oleju cytrynowego
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia

muffinki pieguski Jak zrobić:

A może spodoba Ci się także: inny przepis


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *