Jak zrobić Muffinki marchewkowe pod czapką

muffinki marchewkowe – składniki:

  • 1 łyżeczka cynamonu
  • 2 jajka
  • listki mięty do dekoracji
  • 240g mąki
  • 1/4 szklanki posiekanych orzechów
  • 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia,
  • kilka orzechów
  • włoskich
  • 1/2 szklanki oleju,
  • 1/2 łyżeczka soli
  • włoskich
  • 1 łyżka rodzynek,
  • 6 łyżek cukru pudru,
  • 3 łyżki mascarpone,
  • 1/2 łyżeczki sody,
  • 1 łyżeczka aromatu pomarańczowego,
  • 1 szklanka startej marchewki,
  • 90g cukru

muffinki marchewkowe Jak przygotować:

Zobacz również: inna receptura


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *