Jak zrobić Marchewkowe muffinki

Składniki na marchewkowe muffinki:

  • Papilotki
  • 0,5 szklanki oleju,
  • 0,5 szklanki mąki
  • 4 jajka
  • 1 szklanka mąki
  • 0,5 szklanki mąki
  • Ok 2/3 szklanki mleka
  • 100 gram gorzkiej czekolady,
  • kukurydzianej
  • pszennej
  • 2/3 szklanki cukru trzcinowego,
  • 2 marchewki (po utarciu 1 utłoczona szklanka),
  • pszennej
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia,
  • 1 łyżeczka cynamonu
  • Cukier puder do dekoracji,

marchewkowe muffinki Jak zrobić:

Zobacz koniecznie: kruche babeczki z mascarpone


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *