Jak zrobić Jesienne Ciasteczka marchewkowe

Ciasteczka błyskawiczne.
Robią się błyskawicznie i znikają też błyskawicznie.
Żytnio-owsiane ciasteczka są chrupiące i lekko wilgotne.
Chrupkość to orzechy i płatki owsiane, wilgoć i miękkość pochodzi z marchewki.

jesienne ciasteczka – składniki:

  • płatki owsiane 100 g
  • starta marchewka 100 g
  • mąka żytnia 100 g
  • starty imbir 1 łyżeczka
  • soda 1/2 łyżeczki + 2 łyżeczki soku z cytryny
  • cukier kokosowy 60 g
  • orzechy 60 g
  • olej 4 łyżki

jesienne ciasteczka Przygotowanie

Zobacz również: inny przepis


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *