Jak zrobić Bezglutenowe babeczki kokosowo-czekoladowe

Składniki na bezglutenowe babeczki:

  • 3 łyżki mleka
  • 1 jajko
  • 2 łyżki rozpuszczalnego kakao
  • 3 łyżki oleju
  • 1 łyżka mąki
  • 1/3 łyżeczki proszku do pieczenia bezglutenowego

bezglutenowe babeczki Jak zrobić

Zobacz także: inny ciekawy przepis

Babeczki bezglutenowe z kokosem i czekoladą Do miski wbij jedno jajko. Konieczne jest dokładne połączenie mleka i oleju. Dodaj rozpuszczalne kakao, mąkę kokosową i proszek do pieczenia. Mieszanka szybko wypełnia silikonowe foremki na babeczki. Po schłodzeniu wyjąć z foremek i podgrzewać w kuchence mikrofalowej przez około 2 minuty przy mocy 600 W. Ciepłe lub po ostygnięciu, podawaj.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *