Jak zrobić Babeczki z sałatką warzywną

Składniki na babeczki z sałatką:

  • 1 łyżka rodzynek
  • sól
  • 10 dag orzechów
  • 1 łyżka gęstego majonezu
  • pieprz
  • 6 gotowych kruchych babeczek
  • 3 plasterki szynki drobiowej
  • kilka gałązek świeżych ziół
  • 1 łyżka czerwonej fasolki z puszki
  • włoskich
  • 2 łyżki kukurydzy z puszki

babeczki z sałatką Jak przygotować:

A może spodoba Ci się także: mini ciasteczka

Bułki z warzywami Porcja zielonych liści Włóż kukurydzę i fasolę do sitka i powiedz „nie” przez dwie lub trzy minuty, aby całkowicie odfiltrować słoną wodę. Szynkę z kurczaka należy pokroić w kształty, a następnie w delikatne paski. Orzechy grubo posiekać. Kiełbasę, fasolę, kukurydzę, rodzynki i orzechy należy połączyć. Delikatnie posolić i białym pieprzem talerz z mieszanką zieleni. Dodaj majonez. Mieszać. Schłodzić przez około 25 minut. Tak przygotowaną sałatką należy wypełnić foremki do babeczek z kruchego ciasta. Dodaj świeże gałązki ziół do potrawy tuż przed podaniem.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *