Jak zrobić Babeczki z migdałami

babeczki z migdałami – lista składników:

  • cukier 150 gram
  • proszek do pieczenia pół łyżeczki
  • margaryna
  • 3 jaja
  • 2 szklanki mąki
  • migdały

babeczki z migdałami Jak przygotować:

Zobacz koniecznie: ciasteczka z posypką

Herbatniki z nadzieniem migdałowym, numer jeden Ubij razem cukier i jajka, aż zwiększą swoją objętość i staną się puszyste. 2. 3. Konsolidacja zrelaksowanej margaryny. Mąkę należy wymieszać z proszkiem do pieczenia. 4. Połącz skrawki w jedną całość, a na końcu dodaj kakao. 5. Przed włożeniem ciasta do papierowych foremek posyp je kroplami migdałów. Pieczemy w 170 stopniach przez 25 minut. Pojawia się dwanaście komputerów.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *