Jak zrobić Babeczki z łososiem i sosem malinowym

Szybka, prosta przekąska, przystawka, szybka do zrobienia. Można je jeść na zimno i na ciepło. Z sosem malinowym i łososiem wędzonym są pyszne. Na jednej nie poprzestaniemy.

babeczki z łososiem – składniki:

  • 6 pomidorów koktajlowych
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • tymianek, bazylia świeża
  • 200 g malin
  • 1/2 opakowania sera feta
  • 1 łyżka sosu balsamico
  • 1 arkusz ciasta francuskiego
  • sos:
  • 1 łyżka płaska miodu
  • 100 g łososia wędzonego
  • sól, pieprz
  • maliny

babeczki z łososiem Jak zrobić:

Zobacz również: inna ciekawa recepturka


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *