Jak zrobić Babeczki szarlotkowe z żurawiną i pianką

Babeczki szarlotkowe z żurawiną i pianką- bez glutenu

Składniki na babeczki szarlotkowe:

  • 1 łyżeczka
  • 4 łyżka
  • 25 g
  • 3 szt.
  • 65 g
  • 50 g
  • mąka ryżowa
  • masło
  • skrobia ziemniaczana
  • mąka gryczana
  • 2 łyżeczka
  • ekstrakt z wanilii
  • skrobia ziemniaczana
  • jaja
  • jabłka
  • olej kokosowy
  • żurawina
  • 25 g
  • 75 g
  • 400 g
  • cynamon
  • ksylitol
  • 75 g
  • 2 łyżeczka

babeczki szarlotkowe Jak zrobić:

Zobacz koniecznie: inna ciekawa recepturka


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *